Üye Paneli

Üye Resmi
Puanlama

Seçenekler
Seçenekler
Kişisel Açıklama
KAYACAN henüz kişisel bir bildirimde bulunmamış....
Kişisel Bilgiler
KAYACAN
KAYACAN
21 yaşında
Bay
Beykoz Denizcilik-TUDEV
Doğum Mart-13-1989
İlgi Alanları
Bilgi Yok
Diğer Bilgiler
Meslekteki Kariyeri: Güverte Stajeri
İstatistikler
Profil Görüntüleme: 1,341*
Son Görülme: 26.02.2010 - 23:54:06
Yerel Zaman: 29.07.2010, 15:51:59
773 ileti (1 adet gün başına)
İletişim Bilgileri
AIM Bilgi Yok
Yahoo Bilgi Yok
ICQ Bilgi Yok
MSN Bilgi Yok
Contact Gizli
* Profil görünümü her saat başı güncelenir

KAYACAN

Daimi Denizci

Başlıklar
İletiler
Makaleler
Yorumlar
Arkadaşlar
İçerik
10 Oct 2009
İnternetde aşağıdaki video ya rastladım,bir kaç arkadaşıma izlettim ve sonuç tam olmasada videoda istenene çok yakın geldi,sizde nasıl sonuç verecek merak ediyorum smile.gif Sonuçlarını yazarsanız ...

Videoyu yükleyemediğim için sitenin linkini veriyorum,reklama giriyorsa gerektiği gibi silebiriz .

http://www.tutkuyuz.net/video/beynimiz-bize-oyun-oynuyor.htm
Not:Videoyu izlemeden önce verilen cevapları kesinlikle okumayın ! Aksi taktirde videonun espirisi kaçacaktır smile.gif
29 Sep 2009
Yorucu 1 aydan sonra yeniden evde olmak güzel ama akdeniz in güzelliğinide yelkenli doya doya tatmak gerçekden çok güzeldi smile.gif Birde küçük teknemizi zorlayan denizler bu yolculuğa daha da heyecan kattı ; 6 yunan adası,Volos,Toulon(Fransa),İspanya kıyılarında 2 şehir ve son olarak Barcelona La Merce festivalinde ülkemizi çok güzel temsil ettik ve Türk olarak ilgi ile karşılandık.En güzelide ülkemizi temsilen orada bulunmamızdan dolayı oradaki gurbetçi türklerin bize olan ilgisiydi.

Acısıyla , tatlısıyla ve zorluklarıyla bir macera daha sona erdi,yeniden aranızda olmak güzel smile.gif Herkese selamlar.
2 Sep 2009
Gemi ile koy koy geziyoruz,ilk A.Nimbos,sonra A.Youla ve ardından şimdi Allonissos dayız,sonunda net buldum smile.gif Artık Volos da yeniden görüşmek üzere,kendinize iyi bakın...

29 Aug 2009
Değerli abilerim,arkadaşlarım

Akdeniz içinde yelkenli ile kıyı seyri yapacağız,bu dönem içerisinde cep telefonu aracılığıyla gprs üzerinden pc ile internet e girme olasılığım varmıdır ?
Sanırım aylık kotalı paketler yurtdışında geçerli değilmiş,150 kb 1 köntör üzerinden seyirde iken bağlantı yapmam mümkünmüdür ya da yurt dışı operatörlerinde bu ücret vodafone tr ye göre dahamı fazladır,bana yardım ederseniz çok mutlu olurum .Zamanım kısıtlı cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum smile.gif

26 Aug 2009
Başlıktanda anlaşılacağı üzere bazı resimleri bilgisayarıma kaydetmek istiyorum ama bu resimler javascript albüm olarak paylaşılmış,bu resimleri kaydetmemde yarayacak bir program vs varmı ?
Son Ziyaretçiler

2 Hafta önce

2 Hafta önce

17 Jun 2010 - 20:13

16 Jun 2010 - 18:14

16 Jun 2010 - 5:54

Yorumlar
sena
Kayacan kardeşim hayırlı olsun sınavı vermişsin şimdi sıra uygulamaya geldi inşallah ondada hayırlısıyla başarılı olursun ne yaptın uygulama kursu gördünmü inşallah görmüşünddür
23 Sep 2008 - 9:46

Arkadaşlar

1904 ileti
3 Gün önce

3583 ileti
1 Hafta önce

3764 ileti
Gizli

1 ileti
04.06.2010 - 14:15:45

563 ileti
12.06.2010 - 20:21:53
Tüm Arkadaşları Listele
RSS Basit Görünüm
Türk Denizcilik Forumu Denizcilik İnternet Hizmetleri bünyesinde hazırlanmıştır.
Tarih: 29.07.2010 - 15:51:59