evet şıklarda radar reflektör vardı, bende sizin gibi düşünüyorum doğru cevabı bana 3 tane farklı geldi seyirde gerisi aynı ama tabikide şans faktörü çok fazla kimisine daha fazla yeni soru çıkabiliyor kimisinede hep aynı bence hem eski sorulara hemde konulara çalışmak lazım konularda da matematiksel sorularını yapabilirsen rahat geçersin diye düşünüyorum bir diğer farklı soru arpa ile ilgiliydi, forumda arkadaşlardan biri yayınlamış soruyu cevabı hedef kayboldu alarmı verir diye bi şık vardı onu seçtim parakete cihazlarından bir soru geldi hangisi parakete cihazı değildir diye bir soruydu arkadaşlardan bu soru için eski soru dediklerini duydum ama bende olan soru bankasında bulamadım soruyu cevap olarak havalı parakete yi seçtim bende pazartesi günü vardiya ve hukuk tan girecem, hukukta farklı sorular geliyormuş selametle ..
herkese selam 12 / 07 / 10 tarihi itibari ile : arkadaşlar bugün girmiş olduğum seyir sınavda çıkan sorular genelde soru bankasında ki sorularla aynıydı ama astronomi seyire ağırlık vermenizi isterim soruları ezberlemek yerine çözmeniz sizin menfaatinize olacaktır, 1.5 ay boyunca dokuz doğurdum seyir için ama 85 ile geçtim.
SORU : Büyük daireseyri için hangisi yanlıştır diye bir soru vardı , soru bankasında olmayan bir soruydu. GPS ile ilgili soru vardı. kod,uzaklık ...hangisini kullanır diye ama sorular kolaydı. herkese Allah selamet versin kolay gelsin