![]() ![]() |
meslekteki kariyer |
22.03.2008, 12:24:00
|
|
|
o bu değil de laf süper olmuş be ahçıbaşım gel
|
|
|
|
|
31.08.2008, 22:41:17
|
|
|
Kariyerin sonu yok şimdiLik hedef UZAKYOL KAPTANlik mrb.sayfanızı geziyordum ve bazı düşüncelerimi yazmak istedim umarım yanlış anlamazsınız.......... kaptanlık güzelde bunu gercekten hakkını vererek yapıldığına inanıyormuyuz acaba.okul mezunu yada piyasa diye ayırmıyorum.iki kısımda birbirini içteniçe dışlıyor belkide.tecrübe mi,okulda harcanan zaman mı?ikiside önemli ama yapılan her ne olursa olsun bilinçle yapılmalı.kaptanlığın onurunu ayaklar altına almayalım............... |
|
|
|
|
31.08.2008, 23:13:52
|
|
|
Özlediyseniz fesi, peçeyi. Aydınlığa yeğliyorsanız, kara geceyi. Hâlâ medet umuyorsanız Şıhtan, şeyhten, dervişten. Şifa buluyorsanız, Muskadan, üfürükçüden... Unutun tüm dediklerimi. Yıkın, diktiğiniz heykellerimi... Bence bu kısmı tekrardan okuyup düşünmek gerekiyor. Bulunduğumuz coğrafi konum itibari ile hiçbir kesim tarafından rahat bırakılmayacağımızı görmek için falcı olmaya gerek yok. Ama tarihi yabancılar tarafından kaleme alınarak okullarda okutulan bir ülke olarak ( merak eden araştırabilir.) Cumhuriyet öncesini acımasızca karalayanlar atalarının kemiklerini sızlatıyor.Unutmayalımki bu ülke bir imparatorluğun kurtarılabilmiş çok küçük bir parçasıdır. Bu imparatorluğu kuranlarada, bu cumhuriyeti kuranlarada üzerinde yaşayan kişiler olarak herzaman minnet borcumuz vardır. Tıpkı maden zengini ama açlıktan ölen afrika ülkeleri gibiyiz. Dünya altın rezervinde 2.sırada, bor rezervinde 1.sırada ,uranyum,toryum rezervinde 1.sırada, petrol yok diyorlar ama bence önemli bir rezerve sahibiz, ticareti yapılabilen 107 madenden 77sine sahibiz, verimli topraklar üzerinde bulunuyoruz, 4 mevsim yaşayabilen şanslı bir ülkeyiz ,burada sayamayacağım daha birçok avantajlarımız varken ülke olarak perişan vaziyetteyiz. NEDEN ? Bu ülkeyi kuranlara minnetimizi şiir yazmakla ödeyemeyiz. |
|
|
|
|
01.09.2008, 01:25:43
|
|
|
Gecenin bu vaktinde ben mi yanlış görüyorum. Çok önceden bir konu açılmış profildeki mesleki kariyer bölümünde sorun var diye bu sorun ortadan kalktı. Ama konudaki diğer mesajlara bakıyorum konuyla uzaktan yakından alakası yok. Laf lafı açmış
-------------------- Forum kurallarına dikkat edelim.
- Forumda konu açmadan önce arama yapalmalıdır. Daha önce başka bir denizci, sizin sormak veya paylaşmak istediğiniz konuyu açmış olabilir. - Forumda 1 haftadır mesaj yazılmayan konulara mesaj gönderilmemelidir. Çünkü yeni konular geri de kalıyor, ve zamanı geçmiş konular gündemi oyalıyor forumun düzeni kayboluyor. - Forumda disiplin esastır. Her ne kadar hiyerarşi olmasa da, sanal bir ortam olsa da, herkes mesleki açıdan büyüğüne karşı saygılı olmalıdır. - Denizcilikle alakalı paylaşımlar yapmaya dikkat edilmelidir. Denizcilikle hiçbir ilgisi olmayan konular açmaktan sakınılmalıdır. - Mesaj sayısının bu forumda hiçbir artısı yoktur. Bu yüzden amaçsız, gereksiz mesajlar atmaktan kaçınınız. Her konuya mesaj atma alışkanlığınızı bırakınız. Bu üstteki kurallara uymayan mesajlar silinmektedir. Foruma değer vermiyorsanız kendinize değer verin! Bu site Denizciliğe gönül veren herkesindir! |
|
|
|
|
01.09.2008, 01:40:05
|
|
|
Gecenin bu vaktinde ben mi yanlış görüyorum. Çok önceden bir konu açılmış profildeki mesleki kariyer bölümünde sorun var diye bu sorun ortadan kalktı. Ama konudaki diğer mesajlara bakıyorum konuyla uzaktan yakından alakası yok. Laf lafı açmış Bende tam bişeyler yazacaktımki bunuda okudum Madem konu geçmiş başka yere yazarız artık -------------------- Türk Türkçe Konuşur ;) |
|
|
|
|
01.09.2008, 12:24:36
|
|
|
he he...bende şaşırdım
-------------------- Denizci Adamın Her Limanda Bir Sevgilisi Olur Ama Guzelim Sen Benim En Son Limanımsın
seacook@denizciyiz.com |
|
|
|
|
21.10.2008, 15:23:12
|
|
|
denizcilikte kariyer bitmez:D nekadar kariyerliyim desende açık deniz yada yakın deniz yada farklı gemiler sana hergün her saat farklı şeyler öğretirr...
-------------------- OSMANGAZI-1 TCCH-5 |
|
|
|
|
![]() ![]() |