Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Facebook

3 Sayfa V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
goc eylem
masteristhegod
mesaj 17.06.2008, 19:17:45
İleti #41

Denizci
**
Grup: Denizci
Açtığı Konu Sayısı: 1
Teşekkür Sayısı: 0 *
Üye No: 1,591

öle havadan kurs bitirme sertifikalarıyla olsaydı bu işler... gocu diğer stcwlerle bir tutmayalım.. üniversite bitiriyoruz.. 1 tane kitabı war bunu okusanız çok rahat alırsınız.. tamam yurt dışında kurs başarı belgesi yetiyo ama kursa devam zorunluluğu war ayrıca kurs sonunda sizi adam gibi sınava sokuyolar..
ayrıca ben anadolu meslek ve ön lisans bitirdim.. sınava girmek için kursa gitmeme gerek yok zaten okulda geçmişim bu dersleri.. ben okul mezuniyet belgelerimle çifter çifter goc yapabilirim.. böle saçma bişe olabilirmi..

goc değerini bilenler için bulunmaz bi nimettir...
Go to the top of the page

+Quote Post
çakabey77
mesaj 30.06.2008, 10:31:47
İleti #42

Efsane Denizci
Grup Simgesi
Grup: Moderatör
Açtığı Konu Sayısı: 159
Teşekkür Sayısı: 88 *
Nereden: İsTaNbUL
Üye No: 11,545
Meslekteki Kariyeri:

bir kaç arkadaşımızn dediği gibi..burada para dönüyor..kendi arkadaşlarımdan biliyorum goc ehliyetini aldılar ama prosedür bitme bilmedi...halen sınavı geçipte bazı sorunlarlar uğraşan arkadaşlarım war..

--------------------
Denizciyiz.com Grubun'da Buluşalım...
denizciyiz.com===> facebook
"VeFaSız ALeMin En VeFaLı DeNizCiLeRi"
iletişim: cakabey77@denizciyiz.com

+Quote Post
musakka
mesaj 16.07.2008, 22:41:34
İleti #43

Denizci
**
Grup: Denizci
Açtığı Konu Sayısı: 4
Teşekkür Sayısı: 5 *
Nereden: captain
Üye No: 15,937
Meslekteki Kariyeri:

ya bu goc roc reo muhabbetine hala kafam ermiyor arkadaşlar

şuan gemilerdeki g.m.d.s.s sistemini kullanımı emin olun çift hatlı bir telefonu kullanmaktan daha basit . kendimden biliyorum tongue.gif

öte yandan bazı kursunagidip alanlar gemiye çıkıp g.m.d.s.s i görünce ne olduklarını anlayamıyorlar soruyorsun iki telsiz arasında dıstrees gönderemiyorlar

şimdi solermisiniz bir kağıt parçası bu işi yaparmı.yapmaz.

önce mnatıken kavramak lazım oturup ezberlemek yetmez.

avruopada hiç bi yerde böyle muhabbetler yok bir ay süreli okul dönemi kurslarının ardından sınavsız operatör sertifikası alıyorlar

bizde de olabilir bole mesela kurs süresini uzat kursa devamsızlık yapana sertifika verme.

bu kurslarıda kişilerin tekeline bırakmazsan bak bakalım piyasa ne kadar güzel oluyo.

--------------------
denizciler hamile kadınlar gibidir. birinin sancısı çocuğu doğurup kucağına alınca biter , diğerinin sancısı ise limana varıp halatları sahile verince biter.

+Quote Post

3 Sayfa V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
Etiketler
No Tag inserted yet

1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm | Türk Denizcilik Forumu Tarih: 06.01.2009 - 08:27:30